fbpx
Сьогодні
20:12 01 Тра 2021

"Вакарчук собі не дозволяв такого, як зараз робить Рудик": нардепка з "Голосу" про ситуацію в партії

Деякі члени партії "Голос" незадоволені роботою керівниці Кіри Рудик. Вимагають, аби голову партії переобрали, адже Рудик дозволяє собі робити те, про що б ніколи й не подумав Святослав Вакарчук.

Таку думку висловила членкиня "Голосу" Олександра Устінова, пише 24 Канал.

Вона додала, що має на увазі виключення з партії людей, які виступають проти Кіри Рудик.

"Коли Святослав Вакарчук попросив проголосувати за Кіру на посаду керівника партії, основним аргументом було те, що нам потрібен менеджер – людина, яка управлятиме процесами. Однак ми бачимо, що людина, яка мала управляти процесами, вирішила, що вона є власником цієї партії", – пояснила Устінова.

За її словами, партією володіють усі люди, які до неї входять, а не одна людина.

"Я вам скажу, що ті речі, які собі зараз дозволяє Рудик – мені важко собі уявити, щоб Святослав Вакарчук колись навіть подумав це зробити", – заявила нардепка.

"Людей, які проти Рудик, звільняють", – Устінова

Вона розповіла, що нещодавно без жодного пояснення вилучили з робочих чатів представників усіх районних осередків Києва. Це відбулось впродовж години.

"Вони виступили проти Кіри Рудик і написали, що вони вимагають з'їзду", – пояснила Устінова.

Як повідомила нардепка, нещодавно так само звільнили голову Дніпропетровського обласного осередку.

"Він теж виступив з жорсткою критикою і говорив про те, що місця в комісіях були злиті під Філатова. Також були погрози депутатам з обласного осередку про те, що до них буде застосований імперативний мандат. Це якраз ті депутати, які почали виступати і вимагали переобрання", – зауважила Устінова.

Про конфлікт та розкол у партії заговорили ще наприкінці березня. Тоді Сергій Притула заперечив факт, а Кіра Рудик сказала, що причина недорозуміння – "проблема росту".

"Тоді вона сказала, що не боїться звільнення. "На минулому з'їзді у січні ми вже виносили питання довіри голові партії, з ініціативи тих самих депутатів. Були делегати з 21 осередку і я отримала майже 90% підтримки", – сказала вона.

Нагадаємо, Сергій Притула нещодавно заявив, що хоче стати новим керівником партії "Голос".

Рудик відповіла Притулі щодо його бажання очолити "Голос": Це не виступи в клубах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: