fbpx
Сьогодні
18:51 01 Тра 2021

"Слуга народу" 13 травня проведе засідання: порядок денний

Фото: Рубрика

Парламентська фракція "Слуга народу" запросить на своє засідання, заплановане на 13 травня, міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Про це голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна", передає Укрінформ.

"У нас буде 13 травня фракція, куди ми запрошуємо пана Степанова як міністра… Має бути політична відповідальність, тому що міністр – в першу чергу не менеджерська, а політична посада. І ми будемо приймати рішення на фракції", – зазначив Арахамія.

При цьому голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що фракція не обговорює питання про відставку уряду чи окремих міністрів.

Як повідомляла Рубрика, 15 "слуг народу" та два колишніх члени фракції зареєстрували у Верховній Раді проєкт постанови про звільнення Сергія Марченка з посади міністра фінансів.

За словами Арахмії, постанову про відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова можуть винести в сесійний зал не раніше 15 травня. 

У свою чергу від нового міністра енергетики Германа Галущенка очікують, що він зрушить з місця питання зарплатної заборгованості шахтарям, яка наразі становить 828 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: