fbpx
Сьогодні
12:44 01 Тра 2021

Кравчук вважає, що Росії загрожує розвал, якщо вона не зупинить ескалацію

Фото Getty Images

Міжнародне співтовариство посилює тиск на Кремль, в цих умовах Росії загрожує розвал, якщо її керівництву "не вистачить елементарного розуму".

Таку думку висловив в ефірі телеканалу "Україна 24" перший президент, голова української делегації в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу Леонід Кравчук.

"Суспільство наше вже не боїться. Воно стільки разів лякалося, що вже нам боятися немає чого. І це зрозумів Путін. Йому сказали: якщо ви зробите цей крок, то це буде дуже погано для вас. Це сказав Байден. І вони зупинилися. А зараз іде просто дипломатична війна між Росією і США. США кажуть: не можна пускати в США людей, які поводять себе, як слон у посудній лавці в самій же Америці. І це вже почало діяти. Європа обговорює питання про відключення Росії від SWIFT, а це відключення стане повним розвалом економіки Росії", – сказав Кравчук.

За його словами, російське керівництво "поводиться недостойно", але "є там люди, які бачать, до чого це може призвести".

"Все валиться… в одному з цих розвалів я брав безпосередню участь, і цим пишаюся. І думаю, якщо в них (Росії – ред.) не вистачить елементарного розуму, то це може і для Росії закінчитися таким чином", – сказав перший президент України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: