fbpx
Сьогодні
12:56 30 Кві 2021

Вітренко обіцяє дуже виважено підходити до кадрових рішень у "Нафтогазі"

Новий керівник НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко обіцяє дуже виважено підходити до кадрових рішень і уникати різких змін.

У цьому він запевнив під час першої на новій посаді пресконференції, передає "Укрінформ".

Ключовим критерієм для продовження контрактів з керівним складом головного офісу і структурних підрозділів НАК "Нафтогаз України" буде користь, яку вони приносять і планують приносити компанії, сказав Вітренко.

"Я маю певний управлінський досвід роботи як у Нафтогазі, так і у провідних міжнародних компаніях. І сучасний досвід управління доводить, що потрібно дуже виважено підходити до кадрових рішень. Тому з кожним із керівників — принаймні вищої ланки – будуть проведені зустрічі (багато зустрічей я вже провів), на яких проситиму, щоб колеги розповіли, яку користь вони приносять і хочуть приносити компанії. І тоді вже ухвалюватимуться кадрові рішення. Будь-яких інших критеріїв, окрім користі для компанії, у мене наразі немає", – запевнив Вітренко.

При цьому посадовець наголосив, що мається на увазі не лише фінансовий та навіть операційний результат, наприклад, збільшення власного газовидобутку компанії.

Мова також і про "відчуття єдиної команди", розуміння, що всі працюють в національній компанії і мають ефективно виконувати національні завдання, які стоять перед державою і компанією у цій стратегічній сфері.

Як повідомляла Рубрика, 28 квітня нардеп від "Слуги народу" написала, що Кабмін звільнив голову "Нафтогаз Україна" Коболєва.

У ЗМІ одразу з'явилась інформація, що новим керівником "Нафтогазу" стане Юрій Вітренко.  При цьому Андрій Коболєв сказав, що дізнався про звільнення з новин.

Потім стало відомо, що Вітренка призначили новим головою "Нафтогазу".

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: