fbpx
Сьогодні
16:24 30 Кві 2021

"Голос" виступає за зміну деяких міністрів у Кабміні

Уряд має визнавати свої помилки та приймати швидкі кроки для їх вирішення. Яскравим прикладом таких помилок сьогодні є призначення кількох міністрів, які довели неспроможність виконати поставлені їм задачі.

Про це заявила лідерка партії "Голос" Кіра Рудик в ефірі каналу "Україна24", передає пресслужба партії.

Лідерка партії зазначає, що першочергові кадрові зміни мають відбутись у Міноборони та Міністерстві охорони здоров'я. Зокрема, вона переконана, що міністри Андрій Таран та Максим Степанов не справляються зі своїми обов'язками. Проте влада не реагує на провалення ними реформ, а відповідальність за критику МОЗу та МОУ перекладають на опозицію.

"Найважливіше, це визнавати свої помилки і швидко діяти, коли ти їх визнаєш. Це, звичайно, я кажу про кадрові рішення. Ми бачимо, що міністр оборони не справляється зі своїми обов'язками. Але чи хоч раз хтось виходив з вашої політичної сили ("Слуги народу", – ред.) з його критикою та з поясненням, що потрібно зробити, яким чином його замінити?", — заявила Рудик.

Народна депутатка також наголосила, що партія "Голос" зібрала 150 підписів за скликання позачергового засідання, на якому має бути проголосована відставка голови МОЗу Степанова.

"Це ще одна непрофесійна людина, яка вже рік знаходиться не на своїй посаді. Провалила все, що можна було провалити. Країна перебуває у кризі коронавірусу, а міністр охорони здоров'я — постійно говорить неправду, дезінформує, не показує ефективності. Ми не чуємо жодної критики з боку людей, які його призначили в Уряд. Ви, знову ж таки, не хочете його замінити на людину, яка буде більш компетентною", — заявила депутатка.

"Це є системними проблемами, не перемовини з Путіним. Не те, що скаже Путін, а те, що ми робимо в середині країни, що ми можемо зробити своїми руками вже зараз. Так давайте сконцентруємось на цьому", — додала лідерка політсили.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: