fbpx
Сьогодні
13:55 30 Кві 2021

Bolt запускає прокат електросамокатів в Одесі

Напередодні курортного сезону на вулицях Одеси з'являться електросамокати Bolt. Сучасний сервіс прокату персонального електротранспорту став активним в Одесі.

Електросамокати — зручний засіб для повсякденного пересування. Вони підходять для прогулянок і для того, щоб дістатися найближчого магазину або аптеки. Самокати є простими у використанні, компактними та екологічними. Саме тому вони є дуже популярними, а тренд мікромобільності стає дедалі поширеним у всьому світі.

Компанія Bolt першою в Україні запустила прокат електросамокатів у Києві та продовжує розвивати цей напрям в Україні. Тепер жителі та гості Одеси також зможуть скористатися легким електротранспортом Bolt.

Як це зробити:

  • Для того щоб здійснити поїздку на електросамокаті, потрібно оновити додаток Bolt до останньої версії.
  • Потім перейти в режим самокатів, натиснувши на іконку в правому верхньому кутку програми.
  • Після цього необхідно підійти до самоката і відсканувати його QR-код.

Яка вартість:

  • У вартість послуги входить ціна за розблокування транспортного засобу і хвилину його використання.
  • Розблокування електросамоката в Одесі коштуватиме 9 грн, хвилина поїздки з понеділка по четвер — 1,9 грн, а з п'ятниці по неділю — 2,5 грн.
  • Оплатити послугу прокату можна банківською карткою.

електросамокати Bolt Львів

Модель самокатів, яка з'явиться в Одесі, була розроблена фахівцями Bolt. Вона має поліпшену конструкцію, більш стійку, надійну й екологічну — всі матеріали цієї моделі є придатними до повторної переробки.

Сучасні технології не стоять на місці. Наприклад, завдяки розвитку тренду мікромобільності, багато українців, в тому числі і одеситів, відкрили для себе переваги персонального електротранспорту. Вже зараз про електросамокати почали говорити як про транспорт майбутнього і вбачати у ньому великі перспективи.

Перш за все, вони дозволяють пересуватися по місту в 5-6 разів швидше, аніж пішки. І при цьому вони екологічні, економічні та компактні, адже не виділяють шкідливих речовин, займають дуже мало місця, навіть коли припарковані, майже не вимагають грошей на обслуговування.

То ж я підтримаю цю ініціативу. Сподіваюсь, що найближчого часу цей вид екологічного і по-справжньому прогресивного транспорту з'явиться і в багатьох районах, містах, селах та селищах Одеської області. Тому Одеська обласна державна адміністрація радо вітає сервіс «Bolt» в нашому регіоні

Сергій Гриневецький
голова Одеської обласної державної адміністрації

Розвиток мікромобільності має велике значення для таких міст, як Одеса. Тут немає метро, ​​тому все навантаження з перевезення населення покладається на наземний громадський транспорт. Використання електросамокатів дозволяє розвантажити історичну частину міста, знизити навантаження на транспортну систему і поліпшити транспортну інфраструктуру

Антон Мілка
керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні

Сервіс прокату електросамокатів у Києві був запущений влітку 2020 року. Ця послуга одразу ж стала затребуваною, а сервіс дуже швидко розвинувся у повноцінний напрям бізнесу. 23 квітня сервіс прокату електросамокатів став активним у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: