fbpx
Сьогодні
16:03 29 Кві 2021

Найєма звільнили з "Укроборонпрому" через скорочення посади

Заступника генерального директора державного концерну "Укроборонпрому" з управління активами та колишнього народного депутата Мустафу Найєма звільнили з посади.

Про це повідомив сам Найєм у Фейсбук, передає Рубрика.

Найєм каже, що для нього таке кадрове рішення було несподіваним.

"Сьогодні мій останній день в "Укроборонпромі". Після чергової реорганізації мою посаду скоротили. Без пояснень", — написав він.

Мустафа Найєм додає, що й надалі "буде вболівати за реформу концерну". Куди планує працевлаштуватися тепер, не уточнив.

Водночас він похизувався тим, що встиг зробити на посаді. Каже, з командою йому вдалося "витягнути концерн із багаторічної репутаційної ями, розблокувати частину мертвих контрактів і розгорнути велику реформу на всіх фронтах".

"Ми закінчили інвентаризацію всього майна, майже на третину збільшили надходження від продажу непрофільних активів, у 3 рази скоротили терміни розгляду заявок на операції з майном, передали до Фонду держмайна 17 підприємств, які втратили значення для оборонки", — написав Найєм.

В "Укроборонпромі" кажуть, що посаду скоротили для оптимізації організаційної структури. Загалом планують скоротити штат на 10%.

"Ми дякуємо пану Найєму, а також іншим працівникам за їхню роботу та досягнення на посадах", — зазначили у концерні.

Як повідомляла Рубрика, народний депутат Ради 8 скликання Мустафа Найєм отримав посаду заступника гендиректора державного концерну "Укроборонпром" у листопаді 2019 року.

Він відповідав за напрямок зв'язків з органами державної влади, а також із профільними недержавними організаціями та міжнародними партнерами концерну. Згодом Найєм очолив напрямок роботи з активами підприємства та моніторингу державного оборонного замовлення.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: