fbpx
Сьогодні
20:47 29 Кві 2021

Рада дозволила ФОПам з 2023 року займатись готельною справою

Верховна Рада проголосувала за зміни до закону про туризм, згідно з якими готель з підприємства перетворюється на суб'єкт господарювання.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За ухвалення відповідного законопроекту №2673 про внесення змін до закону України "Про туризм" щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг в другому читанні проголосували 256 народних депутатів.

Основною метою законопроекту є створення сприятливих умов для розвитку готельної інфраструктури та сфери туризму за рахунок розширення кола суб'єктів надання готельних послуг.

Згідно з порівняльною запискою, в нині чинній редакції законопроєкту готель – це підприємство будь-якої організаційно-правової форми та форми власності, яке складається з 6 і більше номерів та надає готельні послуги з тимчасового проживання. Відповідно до запропонованих змін, "готель – це суб'єкт господарювання будь-якої організаційно-правової форми та форми власності, у власності або у користуванні якого знаходиться об'єкт нерухомості, який складається з 6 і більше номерів та надає готельні послуги з тимчасового проживання".

Цей закон набирає чинності з 1 січня 2023 року і вводиться в дію через три місяці з дня набрання ним чинності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: