fbpx
Сьогодні
19:14 29 Кві 2021

"Працюй, Колю. Краще за всіх працюй": Тищенко розповів, як минула його розмова з Зеленським

Народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко розповів, як минула його розмова з Президентом України Володимиром Зеленським, під час якої обговорювалося святкування дня народження дружини нардепа в локдаун у столичному готелі Fairmont.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Працюй, Колю. Краще за всіх працюй", – кинув на ходу Тищенко у відповідь на запитання про реакцію президента Зеленського на його вечірку.

Водночас він не відповів на питання, яке рішення ухвалила фракція "СН" з цього приводу, а також чи заплатив він штраф. Нардеп просто мовчки залишив приміщення преси.

Нагадаємо, що журналісти "Схем" нещодавно опублікували докази того, що попри карантинні заходи в Києві нардеп Микола Тищенко провів вечірку 18 квітня.

Згодом у партії "Слуга народу" вирішили, що нардеп Тищенко має сплатити за порушення карантину "максимальний штраф, передбачений законодавством".

Однак голова "Держпродспоживслужби" Києва заявив, що штраф за вечірку народного депутата від "Слуги Народу" Миколи Тищенка у розпал карантину платитиме адміністрація ресторану та готелю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: