fbpx
Сьогодні
14:08 29 Кві 2021

Поліція знайшла парубка і дівчину, які курили у метро на відео

Поліцейські столичної підземки притягнули до адміністративної відповідальності хлопця і дівчину, які курили в потягу метрополітену.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України у Фейсбук.

"Під час моніторингу мережі інтернет на одному із сайтів співробітники управління поліції в метрополітені виявили відео, на якому парубок з дівчиною під час поїздки у вагоні метро курять сигарети", – ідеться в повідомленні.

Возможно, это изображение (один или несколько человек) Возможно, это изображение (один или несколько человек)

Дана подія була зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення управління поліції в метрополітені.

Як розповів начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов, після проведення заходів правоохоронці затримали двох місцевих жителів.

"Ми опрацювали записи з камер відеоспостереження та встановили маршрут руху ймовірних порушників правопорядку у столичній підземці. Вже після зібраної інформації за прикметами встановили їх місцезнаходження. Свій вчинок вони пояснили, що курили сигарети та знімали відео задля розваги, аби потім його викласти до соціальної мережі", – зазначив Ніконов.

Порушниками виявилися – 21-річна дівчина та 24-річний хлопець.

Відносно них працівники управління поліції склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Їм загрожує штраф від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: