fbpx
Сьогодні
11:14 29 Кві 2021

Сьогодні мій останній день роботи у "Нафтогазі": Коболєв прокоментував своє звільнення

Андрій Коболєв прокоментував своє звільнення з НАК "Нафтогаз України".

Про це Коболєв написав у Фейсбук, повідомляє Рубрика.

"Це були насичені 7 років 1 місяць 3 дні перетворення неможливого у досяжне. No Regrets.

Озвучувати перелік здобутків Нафтогазу за цей час вважаю зайвим. Їх знають наші опоненти, знають наші союзники. Все, що ми зробили, вже увійшло до історії і ці факти не знищити.

У мене, безперечно, є претензії до вчорашніх рішень уряду. Не в частині мого звільнення, а в тому, що вони зараз ставлять хрест на реформі корпоративного управління.

З 2014 року Україна твердо вирішила, що на державній власності має заробляти держава і українці, а не наближені до грошових потоків політики. Одне вчорашнє рішення уряду відправляє у смітник всі напрацювання. І проти цього ми ще готові повоювати)

Важливо пояснити. Я не маю наміру влаштовувати цирк та підставляти під удар Нафтогаз. Зараз основне завдання команди — зберегти динаміку роботи, яка встановилася в нас протягом останнього часу, і забезпечити розвиток видобутку, роздрібного бізнесу та інших стратегічних напрямів Групи.

Я залишаю ключі від кабінету Юрію Вітренку. Остання приємність, яку дозволив собі як очільник Нафтогазу, — підписав рішення про початок сейсмічних робіт на Чорноморському шельфі", – написав Коболєв.

Як повідомляла Рубрика, 28 квітня нардеп від "Слуги народу" написала, що Кабмін звільнив голову "Нафтогаз Україна" Коболєва.

У ЗМІ одразу з'явилась інформація, що новим керівником "Нафтогазу" стане Юрій Вітренко.

При цьому Андрій Коболєв сказав, що дізнався про звільнення з новин.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: