fbpx
Сьогодні
20:39 28 Кві 2021

ДБР проводить обшуки на "Кузні на Рибальському", - ЗМІ

Державне бюро розслідувань проводить обшуки на низці підприємств у рамках розслідування закупівель Міністерства оборони у 2015-2019 роках.

Про це Укрінформу повідомило джерело у ДБР.

"У рамках кримінального провадження за фактами закупівель Міністерством оборони військової техніки, обладнання та послуг неналежної якості та по завищених цінах ДБР проводить обшуки на низці підприємств у Києві та інших областях", – поінформував співрозмовник агентства.

Зокрема, проводяться обшуки на заводі "Кузня на Рибальському" та у підрозділах АК "Богдан Моторс". Упродовж 2015-2019 років ці підприємства укладали договори з Міноборони про постачання до Збройних сил військових автомобілів, обладнання і надання послуг з обслуговування агрегатів військових кораблів. Мова йде про постачання 300 медичних автомобілів "Богдан 2251", понад 800 автомобілів підвищеної прохідності "Богдан 63172", проведення ремонту й модернізації крейсеру "Гетьман Сагайдачний", закупівлю малих броньованих артилерійських катерів "Гюрза-М", "Кентавр".

Наразі правоохоронці у ході досудового слідства вивчають перевищення влади посадовцями Міноборони, пов'язані із безпідставним завищенням вартості закупівель і постачання в особливий період неякісної продукції до підрозділів ЗСУ.

Нагадаємо, що ще у січні Міноборони заявляло, що збирається судитися із заводом "Кузня на Рибальському" через невчасне виготовлення та поставку середнього розвідувального корабля проєкту "Лагуна".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: