fbpx
Сьогодні
19:33 27 Кві 2021

Зеленський доручив Данілову зробити підготовку до нового засідання РНБО

Президент України Володимир Зеленський доручив секретарю Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілову здійснити підготовку до проведення нового засідання.

Таке доручення Зеленський зробив під час наради щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Криму та прикордонні ряду областей, передає пресслужба Офісу Президента.

На початку наради Зеленський висловив співчуття у зв'язку із загибеллю на Донбасі українського бійця внаслідок підриву військового автомобіля на вибуховому пристрої та побажав швидкого одужання пораненим.

Президент розповів, що побував на позиціях українських військовослужбовців на адміністративній межі з окупованим Кримом, і зазначив, що захисники зберігають бойовий дух.

Секретар РНБО доповів про безпекову ситуацію на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом та у вказаних областях.

Учасники наради обговорили оперативну обстановку у цих регіонах і готовність сил до реагування на можливе загострення ситуації.

Голова Херсонської ОДА Сергій Козир доповів про забезпечення безпеки цивільного населення.

За результатами наради Президент України доручив секретареві РНБО підготувати найближчим часом засідання Ради національної безпеки та оборони.

Нагадаємо, що 27 квітня президент України Володимир Зеленський провів робочу поїздку до Херсонської області.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: