fbpx
Сьогодні
15:15 27 Кві 2021

Київська облрада проголосувала за відставку свого голови "слуги" Склярова

Фото: Київська облрада,

Київська обласна рада проголосувала за відставку свого голови Олександра Склярова від партії "Слуга народу".

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на рух "Чесно" та нардепку з "Європейської солідарності" Вікторію Сюмар.

За це рішення проголосували 59 депутатів із 60 присутніх.

"Оцініть рівень триндеця! Замінені замки, вирублене світло, "покладений" сайт, депутати без голови та інший треш", – йдеться у повідомленні "Чесно".

За інформацією "Чесно", рішення було ухвалене на позачерговій сесії у вівторок. Головне питання, яке розглядали на ній – звільнення очільника "слуги" Склярова та його заступників від партій "Опозиційна платформа – За життя" і "Батьківщина".

Депутати зібралися для проведення сесії в приміщенні ради, але замки сесійної зали поміняли і їх не пустили. Телефоном голова Скляров відмовився відчинити і не прийшов.

До цього депутати від "Європейської солідарності", "За майбутнє" і більшість "слуг" просили Склярова скликати сесію, але він цього не зробив.

Депутати пішли до великої зали і, коли прийшов час голосувати за звільнення голови, у залі вимкнули світло. Потім депутати самі увімкнули резервне освітлення. Сайт облради "поклали" і він якийсь час не працював.

За даними Сюмар, у відставку відправили також всю президію облради.

"Сам Скляров на сесію не прийшов, аргументувавши це "страсним" тижнем. Хоча по факту Скляров так і не зміг забезпечити роботу обласної ради, яка не збиралася де факто з Нового року. Очевидно, що в умовах пандемії та економічної кризи це не могло довго тривати. Це логічний кінець, коли коаліції у місцевих радах формуються без врахування волі виборців", – написала вона.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: