fbpx
Сьогодні
13:08 26 Кві 2021

На захист дисертації нардепа Киви не пускали низку журналістів

Журналістів УП, "5 канал", "24 канал" та Данила Мокрика не пускали на захист кандидатської дисертації нардепа Іллі Киви, нібито через карантинні обмеження.

Про це повідомляють самі журналісти.

Відомо, що захист відбувається у державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості,

За словами присутніх, всередину Інституту впустили заборонені телеканали "112" та "NewsOne".

Також дозволили зайти представникам "hromadske" та "1+1". На очах УП  до закладу зайшли двоє журналісток каналу "Перший незалежний", який створили після санкції проти "112" та "NewsOne".

Журналіст Bihus.info Данило Мокрик викликав поліцію. Один з двох працівників Нацполіції, які прибули на виклик, Назар Ткач заявив УП, що він не може припинити перешкоджання журналістській діяльності.

За його словами, журналістам треба чекати приїзд слідчої групи, мовляв, "це їхні повноваження" – реагувати на перешкоджання журналістам.

УП звернулась до речника Міністерства внутрішніх справ Артема Шевченка стосовно бездіяльності поліцейських. Він відповів, що поки не може прокоментувати ситуацію і пообіцяв її з'ясувати.

О 12:20, коли в Інститут приїхав вже третій представник поліції, журналістів вже ж таки пустили всередину. Їх посадили в окреме приміщення, де вони дивляться онлайн-трансляцію захисту дисертації.

Як повідомляла Рубрика, 24 березня стало відомо, що народний депутат Ілля Кива претендує на ступінь кандидата наук з державного управління.

Тема дисертації – "Механізм впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)" (спеціальність 25.00.02 – механізми державного управління).

Науковим керівником Іллі Киви вказано професор Володимир Гурковський, заступник директора Всеукраїнської громадської організації "Центр дослідження проблем публічного управління".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: