fbpx
Сьогодні
14:37 26 Кві 2021

За вечірку у період локдауну нардепа Тищенка можуть тимчасово позбавити права голосу

Зображення: СХЕМИ

Ситуацію із заступником голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Миколою Тищенком, який організував вечірку під час локдауну у Києві, розглядатиме політична рада партії.

Про це голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко сказав під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, передає "Укрінформ".

"Я звернувся до політичної ради нашої партії, яка під час засідання у травні має розглянути ситуацію, що склалася з Миколою Тищенком, і оголосити заходи, які партія може застосувати щодо нього. Політрада буде розбиратися. Я не є її членом, але, якщо мене запитають, я запропоную певні рішення. У нас є догани різного рівня, зокрема, тимчасове відлучення від участі у прийнятті рішень, тобто на кілька місяців блокується право голосу. Як на мене, це суттєве покарання для учасника керівного органу партії", – сказав Корнієнко.

Він також нагадав, що у четвер, 22 квітня, відбулося засідання фракції, на якому, зокрема, розглядалося питання Тищенка.

"За результатами засідання фракція не дійшла до системного рішення, але пропонувалися різні заходи, які пан Микола може здійснити. Він ще є членом партії, є членом керівного органу партії, Національної ради громад", – зазначив Корнієнко.

Нагадаємо, що журналісти "Схем" нещодавно опублікували докази того, що попри карантинні заходи в Києві нардеп Микола Тищенко провів вечірку 18 квітня.

Згодом у партії "Слуга народу" вирішили, що нардеп Тищенко має сплатити за порушення карантину "максимальний штраф, передбачений законодавством".

Однак голова "Держпродспоживслужби" Києва заявив, що штраф за вечірку народного депутата від "Слуги Народу" Миколи Тищенка у розпал карантину платитиме адміністрація ресторану та готелю.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: