fbpx
Сьогодні
11:20 26 Кві 2021

Розкрадання в оборонці: Гладковському-молодшому вручили обвинувальний акт

Син колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки та оборони Олега Гладковського Ігор повернувся в Україну після того, як Національне антикорупційне бюро оголосило його в розшук.

Про це "Нromadske" повідомили співрозмовники в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

За їхніми словами, Гладковський-молодший прилетів до аеропорту "Бориспіль", але його не затримували, попри оголошення у розшук. Як стверджують у САП, Ігорю Гладковському вручили обвинувальний акт, який мають скерувати до суду.

Як повідомляла Рубрика, 21 грудня 2020 року НАБУ оголосило підозру Ігорю Гладковському. Правоохоронці зазначають, що через його дії ТОВ "Оптимумспецдеталь" отримувало переваги під час укладання договорів з підприємствами "Укроборонпрому".

Загалом, слідство встановило вісім учасників корупційної схеми, реалізованої за участі "Оптимумспецдеталь". Із них дві особи засуджено, троє – на лаві підсудних. Ще троє залишаються підозрюваними.

В межах розслідування встановлено, що за час дії схеми "Укроборонпрому" поставлено товарів на суму близько 165 млн грн, при цьому до бюджету не надійшло понад 49 млн грн.

22 квітня Національне антикорупційне бюро України оголосило Ігоря Гладковського у розшук. Його підозрюють у зловживанні впливом та отриманні 950 тисяч гривень хабаря. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: