fbpx
Сьогодні
15:46 26 Кві 2021

Нардеп Шевченко під час зустрічі з Лукашенком перебував у відпустці, - Разумков

Депутат від парламентської фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко перебував у відпустці під час зустрічі з невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Про це Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сказав під час брифінгу у понеділок після засідання Погоджувальної ради, передає "Укрінформ".

"Верховна Рада не делегувала Євгенія Шевченка на зустріч із Олександром Лукашенком. Станом на 19-20 квітня він взагалі перебував у відпустці. Заборонити будь-які переміщення громадянам і народним депутатам під час відпустки у мене можливості немає", – сказав Разумков.

Окрім цього, перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко під час брифінгу повідомив, що триває збір підписів за виключення Шевченка з фракції.

"Я голосував "за". Наполегливо рекомендую всім колегам проголосувати так само", – наголосив Корнієнко.

Як повідомляла Рубрика, народний депутат від фракції «Слуга народу» Євгеній Шевченко 20 квітня приїхав на зустріч до Олександра Лукашенка у Палац Незалежності в Мінську і заявив, що завжди мріяв про знайомство.

22 квітня народні депутати від "Слуги народу" під час онлайн-засідання фракції ухвалили рішення провести збір підписів щодо можливого виключення Шевченка із фракції.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: