fbpx
Сьогодні
14:50 26 Кві 2021

Нардеп Кива став кандидатом наук із державного управління

Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію та став кандидатом наук із державного управління.

Про це повідомляє "Громадське".

Члени комісії проголосували одностайно: всі 13 — за.

Як повідомлялося раніше, тема дисертації Киви — "Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)".

Під час захисту народному депутату поставили запитання, однак він не зміг на нього відповісти, пообіцявши надати відповідь у наступній науковій роботі.

Сцуко, піздєц. Відповідь на запитання КивоюА тут "брифінг" Киви https://youtu.be/ZFsGKBI3LP4

Posted by Mariana Pietsukh on Monday, April 26, 2021

Як повідомляла Рубрика, на захист кандидатської дисертації Киви не впускали журналістів УП, "5 канал", "24 канал" та Данила Мокрика. Вони пройшли лише після виклику поліції.

Натомість без проблем пройшли журналісти заборонених телеканалів "112" та "NewsOne", представники "Громадське", "1+1". На очах УП  до закладу зайшли двоє журналісток каналу "Перший незалежний", який створили після санкції проти "112" та "NewsOne".

При цьому Кива зазначив, що його супроводжують "аспіранти й студенти, щоб не допустити провокацій". Охороною він їх не називав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: