fbpx
Сьогодні
22:02 26 Кві 2021

Кравчук заявив, що Україні потрібно відпрацювати нові відносини з Росією

Голова української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук заявив, що Україні потрібно відпрацювати нові відносини з Росією.

Про це Кравчук розповів в коментарі УНН.

За його словами, Україні дійсно потрібно відпрацювати нові відносини з Росією, але після війни.

"Не можна жити маючи на кордоні такого ворога. Але це може бути здійснено тільки після завершення війни. До тих пір поки Росія не припинить агресію проти України, не виведе своїх окупаційних військ і скаже, що Україна є незалежною, самостійною державою і сама формує свою зовнішню та внутрішню політику ніяких зустрічей загального характеру бути не може", — наголосив Голова української делегації у Тристоронній контактній групі.

Окрім того, Кравчук коментуючи готовність прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу допомогти у відповідь на запит української сторони стати посередником на переговорах між Україною і Росією, заявив, що Україна ставиться з повагою до кожної країни, яка готова допомогти зупинити війну.

"Будь-якої країни, яка виступить з такою прекрасною місією, як бути посередником між Росією та Україною у війні яка йде для того, щоб її припинити. Тому я підтримую таку заяву, але в якій формі? Скажемо Україна погоджується, а Росія ні значить нічого не вийде", — зазначив Кравчук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: