fbpx
Сьогодні
16:28 26 Кві 2021

У Слов'янську з’явився Почесний консул Латвії

English version here

26 квітня Олександр Павенко отримав екзекватуру, що підтверджує згоду української сторони призначити його почесним консулом Латвії в Слов'янську Донецької області. Вручив її директор Департаменту державного протоколу МЗС України Мирослав Кастран.

Про це повідомляє Посольство Латвійської Республіки в Україні.

В урочистій церемонії також взяли участь посол Латвії в Україні Юріс Пойканс, капелан Національної гвардії Володимир Стрельцов та син почесного консула Владимир Павенко.

Зазначимо, що почесне консульство Латвії у Слов'янську стане першим іноземним почесним консульством у Донецькій області.

У Слов'янську призначено Почесного консула Латвії

Його відкриття заплановане на 30 квітня. Олександр Павенко буде шостим почесним консулом Латвії в Україні. Почесні консульства Латвії діють у Львові, Чернігові, Одесі, Запоріжжі та Чернівцях.

"Почесне консульство на Донеччині стане пунктом координації реалізації спільних проектів – освітніх, медичних, гуманітарних тощо. Консульство дозволить також поглибити культурний обмін між нашими країнами та буде гарним доповненням до тих стосунків, які вже сформувалися", – зазначив Юріс Пойканс.

У Слов'янську призначено Почесного консула Латвії

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: