fbpx
Сьогодні
18:55 25 Кві 2021

В Україні з'явився освітній діджитал-простір Impactum

21 квітня 2021 року Klitschko Foundation оголосив про запуск першого в Україні освітнього діджитал-простору Impactum (Імпактум), мета якого — дати кожному доступний інструментарій для створення змін: особистих, локальних, глобальних.

Платформа складатиметься з серії тематичних навчальних програм — проєктів для активної молоді та їхніх батьків, вчителів, а також громадських активістів. 

Impactum наразі не має аналогів в Україні, а унікальність діджитал-простору полягає у різнопланових та інтерактивних форматах навчальних програм.

Кожен з проєктів складатиметься з відеолекцій, інфобоксів, кейс-стаді, подкастів, сторітелінгу, тестів та лонгрідів, які дозволяють максимально цікаво та ефективно подати тему модуля з різних сторін і напрямів.

Протягом усього навчання учасники отримуватимуть зворотний зв'язок від лекторів та менеджерів проєкту, а по закінченню – сертифікат, що підтверджує набуті знання та навички.

Пілотною програмою на платформі Impactum стане Синергія — безкоштовний діджитал-проєкт про навички 21 століття для молоді, батьків, вчителів та активних громадян.

Протягом 2 тижнів учасники навчаться розпізнавати свій потенціал, освоять актуальні для постковідного світу навички, розвинуть критичне мислення, медіаграмотність, відповідальне лідерство та інші навички, необхідні для самореалізації. Проєкт стартуватиме у травні, але подати заявку можна вже на сайті: impactum.world.

Крім того, найближчим часом планується запуск проєктів у сфері  молодіжного лідерства, благодійності, екології та спорту для різних цільових аудиторій — від школярів до їхніх батьків і вчителів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: