fbpx
Сьогодні
18:10 24 Кві 2021

"Загроза нападу зберігається": посол України в Німеччині заявив, що Путін маскує наміри

Посол України в Німеччині Андрій Мельник вважає, що президент Росії Володимир Путін маскує наміри і важка техніка лишається біля українських кордонів. Він закликав Німеччину до міжнародного моніторингу відведення російських військ.

Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

За його словами, хоча у Києві зітхнули з полегшенням через відвід військ Росії, втім "зарано давати відбій".

"Путін маскує наміри, важка техніка лишається, загроза нападу зберігається. Закликав Берлін вимагати від РФ міжнародний моніторинг відводу військ", – написав він.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на тлі новин про відведення російських військ від українських кордонів просив зарубіжних партнерів не втрачати пильність. Також у США говорять, що зарано робити висновки щодо відведення російських військ від України.

Як повідомляла Рубрика, президент Зеленський заявив, що готовий зустрітись із російським президентом Володимиром Путіним "у будь-якій точці українського Донбасу" та запевнив, що Україна не боїться Росії.

Путін натомість запропонував зустрітися Зеленському в Москві "в будь-який зручний час", але відмовився обговорювати проблему Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: