fbpx
Сьогодні
19:31 24 Кві 2021

Стало відомо, коли Київ може вийти з "червоної" зони

Комісія з надзвичайних ситуацій Києва наступного тижня, можливо, у п'ятницю, на засіданні ухвалить рішення щодо продовження або ж скасування посиленого карантину у столиці.

Про це заявив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан, передає Укрінформ.

"Що стосується рішення про вихід повністю з локдауну, воно ухвалюватиметься у п'ятницю наступного тижня або протягом тижня на засідання комісії ТЕБ та НС», – сказав Рубан.

За його словами, загалом останнім часом у Києві показники інфікування коронавірусом зменшуються, але об'єктивно ситуацію можна буде оцінити щонайменше через кілька днів.

Голова Держспоживслужби додав, що у період дії обмежувальних заходів у столиці складаються сотні протоколів на порушників щодня.

«На жаль, у ТОПі порушників знаходять на сьогодні розважальні центри, щовечора закриваються такі суб'єкти. На другому місці знаходяться непродовольчі магазини, супермаркети, де здійснюють продаж непродовольчих товарів. І третє місце – це дитячі дошкільні заклади та школи, які попри карантинні обмеження працювали», – сказав він.

Нагадаємо, Індія припинила експорт препарату, яким лікують коронавірус. Причиною стало різке зростання хворих на COVID-19 у країні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: