fbpx
Сьогодні
10:56 24 Кві 2021

Скандал довкола Тищенка: у "Слузі народу" розглядають варіант виключити нардепа з фракції

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко, якого викрили в грубому порушенні карантину, може бути виключений з фракції, або отримає попередження. Одним штрафом для депутата справа не обмежиться.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявила нардепка від "Слуги народу" Роксолана Підласа.

"Неправильно говорити, що депутати погодилися, що Тищенко сплатить штраф. Це відносини Тищенка з правоохоронними органами та законом України – скільки він повинен заплатити за законом, стільки й заплатить. Депутати зі "Слуги народу" не мають до цього жодного відношення – ми не суд, адмінпротоколи ми не виписуємо", – сказала вона.

"Слуга народу" зазначила, що безпосередньо рішення щодо Тищенка ухвалить політрада, до якої вона входить:

"Наша партія делегувала всіх нас, зокрема і Тищенка, до парламенту. Через те, що фракція з організаційних причин не змогла ухвалити рішення, це зараз повинен зробити вищий керівний орган партії. Я сподіваюся, ми це зробимо".

"Благодійна допомога армії – це не покарання, це виглядає дико. Люди допомагають армії за покликом серця. Покаранням може бути або виключення з фракції, або попередження, і після двох попереджень – виключення, або позбавлення якоїсь посади. Я б голосувала за виключення з фракції".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: