fbpx
Сьогодні
17:13 24 Кві 2021

Кравчук розповіла, що чекає "слуг" Шевченка та Тищенка

Фото з Facebook-сторінки Євгенії Кравчук

Народна депутатка, заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук прокоментувала скандали зі своїми однопартійцями Євгеном Шевченком і Миколою Тищенком.

Про це пише "Україна 24".

"У мене таке враження, що нова робота (ми всі тут трохи менше двох років як народні депутати) деяким моїм колегам вдарила в голову. Як кажуть, запаморочення від успіхів", – заявила Кравчук.

Вона спрогнозувала, що в Шевченка "наступного тижня зміниться статус, він вже не буде в нашій фракції".

"Зараз триває збір підписів за його виключення, я вже підписалася. До цього я провела майже тиждень у Страсбурзі на ПАРЄ, і там були прийняті дві жорсткі резолюції щодо стану справ у Білорусі, жоден представник країни, навіть росіяни, не заступилися за Лукашенка. Ми можемо це сприймати як зустріч громадянина України Євгена Шевченка і громадянина Білорусі Олександра Лукашенка", – заявила "слуга народу".

Нагадаємо, що журналісти "Схем" нещодавно опублікували докази того, що попри карантинні заходи в Києві нардеп Микола Тищенко провів вечірку 18 квітня.

Згодом у партії "Слуга народу" вирішили, що нардеп Тищенко має сплатити за порушення карантину "максимальний штраф, передбачений законодавством".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: