fbpx
Сьогодні
09:51 22 Кві 2021

Bolt став активним у Чернівцях

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt запускає свій сервіс у Чернівцях.

«Ми продовжуємо розвивати сервіс для замовлення поїздок Bolt і збільшувати кількість міст, в яких він буде активним. Наша мета на поточний рік — уможливити швидке і зручне пересування в містах для якомога більшої кількості користувачів. Це також дозволить людям, які часто їздять у відрядження всередині країни, просто завантажити додаток Bolt і замовити поїздку в будь-якому місті, де доступний наш сервіс», — коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Компанія Bolt приготувала знижки до 50% для нових користувачів. Таким чином, мінімальна вартість поїздки в Чернівцях становитиме 18 грн. У місті також буде доступною акція «Приведи друга — отримай знижку на поїздку». Оплатити послугу можна банківською карткою, готівкою або через сервіс Apple Pay.

Середній час подачі авто в сервісі Bolt становить 5 хвилин. При цьому компанія висуває суворі вимоги до технічного стану та зовнішнього вигляду авто. До платформи можуть підключитися водії 4-дверних седанів, хетчбеків, універсалів, ліфтбеків, мінівенів або SUV 2000 року випуску з українською реєстрацією і в хорошому технічному стані.

У Чернівцях будуть активними три категорії авто: Bolt, Comfort і Isolated. Авто категорії Isolated забезпечені перегородками між водієм і пасажирами. Це дозволяє знизити ризик поширення вірусів у салоні автомобіля.

Компанія Bolt активно розширює свою присутність в Україні. З початку 2021 року сервіс Bolt був запущений ще в семи містах України: Білій Церкві, Сумах, Чернігові, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому та Черкасах.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: