fbpx
Сьогодні
14:47 21 Кві 2021

Брата скандального судді Вовка звільнили з розвідки: порушив дисципліну та умови служби

Фото: НАБУ

Брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка Юрія Зонтова звільнили з посади заступника начальника управління Служби зовнішньої розвідки. Він порушував дисципліну та умови проходження військової служби.

Про це повідомила пресслужба розвідувального органу у Фейсбук.

Там зазначили, що порушення виявили під час службового розслідування. Тому Зонтова притягнули до дисциплінарної відповідальності та звільнили з військової служби.

Як повідомляла Рубрика, 6 квітня в Національному антикорупційному бюро заявили, що викрили на отриманні хабаря у 100 тисяч доларів двох адвокатів, один із яких — брат керівника ОАСК Юрій Зонтов. Гроші нібито мали передати самому Вовку.

Після цього з'явилась інформація, що Зонтов працює у розвідці. Там згодом це підтвердили й повідомили, що почали службову перевірку, а Зонтова відсторонили від служби, поки триватиме досудове розслідування.

Також зазначимо, що 9 квітня Вищий антикорупційний суд відправив Юрія Зонтова під варту. Альтернативою затримання суддя визначив 35,18 млн грн застави.

14 квітня ВАКС заарештував нерухомість та автомобіль Зонтова, а також майно, вилучене в нього під час обшуків.

Зазначимо, Павло Вовк переконує, що ні він, ні ОАСК "не мають стосунку до провокацій". За його словами, ім'я брата використовують "як "видатковий матеріал" для зведення особистих рахунків".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: