Разумков прокоментував нещодавні скандали за участі нардепів “Слуги народу”

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що йому соромно за поведінку нардепа від "Слуги народу" Миколи Тищенка, який під час посиленого карантину святкував із друзями день народження дружини у київському готелі.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на пресконференцію Разумкова у Луцьку.

"Соромно. Сьогодні так робити не можна", – сказав Разумков.

Деталі: Разумков наголосив, що представники влади мають розуміти, що сьогодні держава перебуває в непростій ситуації, у багатьох людей "закритий бізнес, багатьом не вистачає ресурсів для нормального існування".

Він також висловив сподівання, що фракція "Слуги народу" відреагує, і на ситуацію з Тищенком, і на нецензурні висловлювання голови парламентського комітету з питань фінансів Данила Гетманцева у відповідь на критику партійної дисципліни, яка пролунала від представника ЗМІ.

Пояснення від УП:

Журналіст Соня Кошкіна в Telegram розкритикувала партійну дисципліну у "Слузі народу" через гулянку Тищенка і поїздку "слуги" Євгена Шевченка до самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Серед іншого Кошкіна зазначила щодо Шевченка, що "Дякую, хоч не Путіну мінет зробив – уже добре". Ймовірно, журналіст могла зробити помилку у слові "мінет", але наразі пост виправлений.

Гетьманцев на це відповів: "Те, що Соня Кошкіна займається моралізаторством щодо поведінки Слуг народу не дивно. Дивно чому вона не знає як пишеться слово мінет". При цьому сам Гетьманцев теж допустив кілька помилок, зокрема, у пості відсутні потрібні розділові знаки.

За словами Разумкова, "людям за свої неправильні вчинки має бути соромно". Він також додав, що кожен має відповідати за себе, але йому як голові парламенту за дії деяких своїх колег соромно, тому він попросив вибачення "за всіх".

Спікер Ради заявив, що наразі святкування тієї чи іншої події можна відкласти до того часу, коли "відсвяткувати зможуть усі".

Він також додав, що у п'ятницю день народження святкуватиме його дружина, але відзначать цю подію "в тісному сімейному колі, вдома".

Свіжі дописи

  • Новини

Росія запустила по низці областей України 24 БпЛА: сили ППО знищили 23 дрони-камікадзе

У ніч на 5 травня російські загарбники атакували декілька регіонів країни 24 "Шахедами", 23 з… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Новини

Окупанти другу ніч поспіль атакували Харків та Дніпропетровщину “Шахедами”: є пошкодження, виникли пожежі

У ніч на 5 травня російські загарбники вже другу ніч поспіль завдали удару безпілотниками по… Читати більше

Sunday May 5th, 2024
  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Російське зло навіть напередодні Великодня не зменшує свого прагнення нести руїни, – Зеленський

Під час вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні протягом усієї доби було… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку захисники відбили 18 ворожих атак, за добу на фронті зафіксовано 74 боєзіткнення

Збройні сили України продовжують утримувати позиції та відбивають штурми російських підрозділів на кількох напрямках. Оперативна… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У російському полоні перебувають 32 українських медійники: ведуться переговори щодо їх повернення

Виконувач обов'язків міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв заявив, що у російському полоні перебувають 32… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.