fbpx
Сьогодні
11:40 21 Кві 2021

У Москві прокоментували пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним на Донбасі

У Москві прокоментували пропозицію президента України Володимира Зеленського зустрітися з главою Кремля Владіміром Путіним в Донбас.

Про це повідомляють росЗМІ.

"Він (Зеленський, – ред.) пропонує зустріч на українському Донбасі. З якого переляку наш президент повинен з ним зустрічатися на Донбасі, який Зеленський, по-перше, не контролює", – сказав заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров.

Він назвав президента Зеленського "хорошим актором", тому в його словах Джабаров не бачить смислових навантажень.

Таким чином, вважає чиновник, українському президенту захотілося "заявити про себе" напередодні сьогоднішньої події у Кремлі – послання Путіна Федеральним зборам.

Як повыдомляла Рубрика, президент України Володимир Зеленський публічно запропонував президенту Росії Владіміру Путіну зустрітися в Донецькій або Луганській областях.

У відеозверненні, поширеному ввечері 20 квітня, глава держави розповів, що на переговорах політичних радників лідерів "нормандської четвірки" Росія відмовилася від спільної заяви про прихильність до режиму тиші в Донбасі.

У той же час, пролунала пропозиція зустрітися на лінії розмежування, "щоб максимально точно побачити і зрозуміти ситуацію".

Зеленський також підкреслив, що Україна готова до війни, але продовжить боротися за мир всіма доступними дипломатичними засобами.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: