fbpx
Сьогодні
13:28 20 Кві 2021

"Слуга народу" вимагатиме пояснень від нардепа Шевченка щодо візиту до Лукашенка

Глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що політсила вимагатиме пояснень від свого нардепа Євгенія Шевченка, який поїхав у Мінськ знайомитися з Олександром Лукашенком.

Про це заявив Корнієнко, повідомляє "Українська правда".

"Народний депутат Шевченко не був делегований фракцією, партією "Слуга народу", Міністерством закордонних справ чи Офісом президента на проведення будь-яких перемовин з офіційними особами Білорусі. Він також не перебуває у складі парламентської делегації до Республіки Білорусь.

Відповідно, всі зустрічі, які він проводить чи буде проводити, є його особистою ініціативою. Він діє як приватна особа, а не представник держави. Ми вважаємо, що подібні дії як мінімум порушують порядок реалізації зовнішньої політики в Україні та принцип узгодженості дій всіх гілок влади у міжнародних відносинах. Очікується, що фракція вимагатиме від пана Шевченка пояснень по його поверненню", – сказав Корнієнко.

Як повідомляла Рубрика, нардеп Шевченко приїхав на зустріч до Лукашенка у Палац Незалежності в Мінську і заявив, що завжди мріяв познайомитися.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: