fbpx
Сьогодні
09:58 20 Кві 2021

В Євросоюзі з'явився новий найдешевший електромобіль

Компанія Dartz з електромобілем Freze Nikrob Electric може завоювати ринок і продавати найдешевший автомобіль в Європейському Союзі.

Про це повідомляє Кosatka.media, посилаючись на Brytfmonline.

Раніше в розділі "низька вартість" вважався найдешевшим в Європі автомобіль Dacia Spring Electric. У Португалії він коштує 13 800 євро.

Але останнє речення від Dartz конкурує з Dacia Spring Electric.

Вироблений в Литві з використанням деталей, що імпортуються з Китаю, Freze Nikrob є перейменовану версію популярного китайського електромобіля Wuling Hongguang Mini EV, виробленого компанією SAIC-GM-Wuling в Китаї, яка є спільним підприємством General Motors і двох китайських компаній.

Цей автомобіль доступний в двох версіях акумуляторної батареї.

Є базова версія з акумулятором на 9,2 кВт/год і ще одна під назвою "Luxury" з потужністю 13,8 кВт/год. В цій останній версії гарантується автономність в межах 200 км і максимальна швидкість 100 км/ч.

Базова версія цього електромобіля буде коштувати 9 999 євро, що приблизно на 2 500 євро дешевше, ніж Dacia Spring Electric.

Комплектація "deluxe edition" починається від 14 999 євро. Як випливає з назви, поліпшення версія буде мати більш вишукану обробку, загартоване скло і більш кращий інтер'єр, а також інші поліпшення в порівнянні з базовою версією.

Рубрика:
Авто Екологія

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: