fbpx
Сьогодні
14:32 20 Кві 2021

Чоловік, який минулого року намагався зґвалтувати журналістку в потязі, помер у СІЗО

Фото: Антон Геращенко / Facebook

У слідчому ізоляторі помер чоловік, який влітку минулого року жорстоко побив та намагався зґвалтувати жінку в потязі "Київ-Маріуполь".

Про це написала в Instagram сама потерпіла, повідомляє "Судовий репортер".

"Суд перенесли у зв'язку зі смертю обвинувачуваного. Нам повідомили, що Рудзько Віталій помер 13-го квітня. Не буду занадто емоційною, але хочу сказати, що страх, в якому я жила ввесь цей час; переживала, що буде, коли Рудзько вийде; чи знайде він мене; як далі жити… Так от – цей страх помер разом з ним! Але хочу підкреслити, що це не кінець моєї справи. Мене це не зупинить! Ми і надалі будемо відстоювати в суді мої права, томущо за те, що сталося, має нести відповідальність не лише він", – написала телеведуча каналу "Інтер" Анастасія Лугова.

Слухання справи проходили в закритому режимі.

У лютому цього року в коментарі журналістам Лугова сказала, що в судовому засіданні нападник визнав вину і вибачився перед нею.

Його адвокат подав довідку, що Рудзько начебто має ракову пухлину в мозку. Але суд відмовився долучати цей документ. Інформацію нібито не стали перевіряти через відсутність в обвинуваченого коштів.

Інцидент трапився вночі 31 липня 2021-го, коли жінка їхала в купе зі своїм малолітнім сином. Чоловіка затримали і помістили під варту.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: