fbpx
Сьогодні
21:56 20 Кві 2021

Apple провела традиційну весняну презентацію: що показала

Фото: The Verge

20 квітня компанія Apple провела свою традиційну весняну презентацію, на якій показала свої новинки. Серед них, наприклад, новий весняний цвіт iPhone 12, який тепер стане ще й фіолетовим.

Розповідаємо, що цікавого було на презентації.

Мітка AirTag

Перші згадки про те, що Apple розробляє щось подібне з'явилися ще у 2019 році, коли натяки на AirTag знайшли в бета-версії iOS 13. Але відтоді пройшло два роки, а анонсу все не було. До сьогоднішнього дня.

В Apple стверджують, що за допомогою мітки можна буде знайти будь-які речі: гаманці, ключі, сумки й так далі. Але попереджають, що стежити за людьми за її допомогою не можна. Працює мітка в координації з додатком Find My.

iPad Pro

Найбільше нововведення нового планшета – процесор М1. Раніше під його керуванням працювали тільки комп'ютери Mac, але тепер Apple вирішила піти далі і вбудувала його і в «професійний планшет».

В Apple стверджують, що новий iPad Pro в 75 разів швидший, ніж пристрій першого покоління. Користувачі також зможуть користуватися ним весь день без підзарядки. Пристрої будуть випущені у двох варіантах: з діагоналлю 11 і 12,9 дюйма.

Більша модель оснащена Liquid Retina XDR. Ще одна фішка пристрою – його камера під час відеодзвінка відстежує положення користувача і намагається весь час залишати його в центрі кадру.

iMac

Комп'ютери будуть доступні в семи кольорах корпусу, правда, не всі. Наприклад, моделі вартістю 1299 доларів будуть доступні тільки в чотирьох, а сім – в лінійці вартістю 1499 доларів. А ще нові iMac стали набагато тоншими.

Оновила компанія також і мікрофони і камеру комп'ютера. Там стверджують, що користувачі тепер зможуть виглядати набагато краще під час відеодзвінків, адже камера може знімати з роздільною здатністю 1080р.

Клавіатура комп'ютера підтримує Touch ID.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: