fbpx
Сьогодні
14:25 19 Кві 2021

Навального переведуть у стаціонар лікарні для засуджених, – УФСВП

Фото Reuters

Комісія лікарів прийняла рішення перевести опозиціонера Олексія Навального з колонії у Покрові в стаціонар обласної лікарні для засуджених у місті Володимирі.

Про це повідомляє  "Українська правда" з посиланням на пресслужбу УФСВП по Володимирській області.

"Комісією лікарів ФДЗОЗ МСЧ-33 ФСВП Росії було прийнято рішення про переведення О. Навального в стаціонар обласної лікарні для засуджених, що розташовується на території ВК-3 УФСВП Росії по Володимирській області, яка, в тому числі, спеціалізується на динамічному спостереженні за подібними пацієнтами", – зазначається у повідомленні.

Також вказано, що на даний час "стан здоров'я Навального оцінюється як задовільний", щодня його оглядає лікар-терапевт. За згодою пацієнта йому призначили вітамінну терапію.

Як повідомляла Рубрика, США попередили Росію, що, якщо Навальний помре, то будуть наслідки. У Держдумі РФ на це заявили, що США виписали Навальному квиток на той світ.

Зазначимо, що Навального, який оголосив голодування у виправній колонії, перевели з медичної частини назад у загін. 17 квітня лікарі російського опозиціонера Олексія Навального заявили про його критичний стан за результатами аналізів і просили негайно пустити їх до пацієнта.

Прихильники Навального закликали росіян вийти на мітинг 21 квітня.

У свою чергу Байден заявив, що вважає ситуацію з Навальним неприйнятною.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: