fbpx
Сьогодні
14:42 18 Кві 2021

В Росії анонсували мітинг на підтримку Навального

У середу, 21 квітня, у російських містах пройдуть мітинги на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального.

Про це повідомили у Фонді боротьби корупції, яким керував Навальний.

"Існують обставини, в яких потрібно діяти швидко, інакше станеться непоправне. У такі моменти рішення треба приймати миттєво, тому що вони рішення можуть змінити все. Зараз саме такий момент", – зазначають організатори майбутніх мітингів.

Вони зазначають, що не можуть далі очікувати через те, що стан Навального щодня погіршується.

У повідомленні ФБК зазначають, що якщо наразі нічого не зробити, то у Росії наступлять "темні часи для вільних людей".

"Цієї середи, 21 квітня, о сьомій вечора за місцевим часом ми закликаємо людей по всій країні вийти на мітинги. Кличте всіх знайомих і виходьте на центральні площі. Приїжджайте в найбільше місто, в якому можете опинитися ввечері в середу: з райцентру – до обласного центру, з Підмосков'я – до Москви", – зазначили у ФБК.

Найбільші мітинги заплановані в Москві на Манежній площі та у Санкт-Петербурзі на Палацовій площі.

Нагадаємо, в кінці березня Навальний в колонії заявив про розвиток хвороби та відсутність лікування. Він підозрює защемлення нерва, унаслідок якого втратив чутливість у нозі та не може нормально ходити, але адміністрація колонії надає йому лише знеболювальне.

31 березня Навальний оголосив голодування. Він вимагає від адміністрації колонії надати йому належну медичну допомогу. Вже 5 квітня політик заявив, що у нього може бути туберкульоз. 7 квітня адвокати Навального розповіли, що у політика на МРТ виявили дві грижі.

Наразі лікарі російського опозиціонера Олексія Навального заявили, що його життя перебуває під загрозою через критичний стан здоров'я.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: