fbpx
Сьогодні
11:03 18 Кві 2021

Навальний перебуває у критичному стані

Фото instagram.com/navalny

Лікарі російського опозиціонера Олексія Навального заявили, що його життя перебуває під загрозою через критичний стан здоров'я

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Лікарі Олексія Навального, який оголосив в колонії голодовку через відмову адміністрації допустити до нього медиків, опублікували в соцмережах результати його аналізів крові.

За словами лікарки Анастасії Васильєвої, в крові Навального критичний вміст калію, що загрожує важкими наслідками, аж до зупинки серця.

З кінця лютого Навальний перебуває у виправній колонії в Покрові Володимирської області Росії. За словами його соратників, у результаті в політика погіршилося здоров'я, почалися сильні болі в спині і нозі.

У кінці березня Навальний в колонії заявив про розвиток хвороби та відсутність лікування. Він підозрює защемлення нерва, унаслідок якого втратив чутливість у нозі та не може нормально ходити, але адміністрація колонії надає йому лише знеболювальне.

31 березня Навальний оголосив голодування. Він вимагає від адміністрації колонії надати йому належну медичну допомогу. Вже 5 квітня політик заявив, що у нього може бути туберкульоз. 7 квітня адвокати Навального розповіли, що у політика на МРТ виявили дві грижі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: