fbpx
Сьогодні
Фото, відео 15:00 17 Кві 2021

В Україні розпочалася вакцинація правоохоронців

Перші 200 правоохоронців, які несуть службу в аеропортах "Бориспіль" та "Жуляни", а також поліцейські Центрального залізничного вокзалу і патрульної поліції Борисполя, зробили щеплення від коронавірусу китайським препаратом "CoronaVac".

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

У Нацполіції зазначили, що правоохоронці під час несення служби постійно працюють безпосередньо з людьми, тож входять до категорії тих, кого вакцинують одними із перших. Адже, як стверджують лікарі, це необхідно для того, аби сформувати колективний імунітет і зупинити поширення коронавірусної хвороби.

Перед вакцинацією всі правоохоронці підписали згоду на щеплення та пройшли огляд лікарів. Серед тих, хто вакцинувався, – заступник Голови Нацполіції – начальник поліції Києва Андрій Крищенко, начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, начальник Департаменту патрульної поліції України Євгеній Жуков та його перший заступник Олексій Білошицький.

Вакцинація правоохоронців

Першими зробили щеплення від коронавірусу ті правоохоронці, які несуть службу з охорони громадського порядку та забезпечують безпеку на так званих основних воротах країни – двох аеропортів та Центрального залізничного вокзалу в Києві.

Вакцинація відбувалася у спеціально підготовлених приміщеннях на території одного з терміналів аеропорту "Бориспіль" та відомчого медичного закладу Національної гвардії України, розташованого на вулиці Медовій.

Вакцинація правоохоронців

Разом із поліцейськими процес вакцинування розпочали прикордонники та нацгвардійці.

У Держкордон службі України повідомили, що було вакциновано півтори сотні прикордонників.

Вакцинація прикордонників


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: