fbpx
Сьогодні
12:53 17 Кві 2021

У Лондоні знесли столітній паб, однак власника примусили відновити його

Сторічний лондонський паб Carlton Tavern зніс власник, щоб на його місці збудувати житловий будинок на десять квартир. Його дії були незаконними, і п'ять тисяч місцевих жителів виступили на захист пабу, а місцева влада їх підтримала і змусила власника відновити будівлю повністю в оригінальному вигляді.

Як пише DailyMail, у 2021 році будівництво завершили і 12 квітня, відбулося відкриття Carlton Tavern.

Відомо, що у 2015 році муніципальна рада одразу відхилила заяву про знесення пабу, проте забудовника це не зупинило. Знесення відбулося, і тоді жителі мікрорайону вийшли протестувати на захист пабу. Боротьба за нього тривала чотири роки. Врешті-решт, чиновники зобов'язали девелоперську компанію відтворити Carlton Tavern в первісному вигляді. Відновлення почалося у квітні 2019 року.

У Лондоні змусили відновити столітній паб

Будівля після відновлення

Багато речей з пабу вдалося врятувати з-під завалів: частини перил, каміна, декору.

Carlton Tavern побудували у 1920-21 роках на місці іншого пабу, який був зруйнований під час бомбардування у 1918 році. Будівля пабу була єдиною, яка вціліла після нацистського бомбардування у 1940-х роках.

Carlton Tavern

У Лондоні змусили відновити столітній паб

Нагадаємо, що у Києві минулого тижня знесли 120-річний будинок Уткіна, який перебував по вул. Симона Петлюри у Шевченківському районі столиці.

Кличко заявляв, що КМДА не могло ніяк вплинути на збереження будівлі.

Будівля після відновлення [/caption]Многие вещи из паба удалось спасти из-под завалов: части перил, камина, декора.

Carlton Tavern был построен в 1920-21 годах на месте другого паба, который был разрушен во время бомбардировки в 1918 году. Здание паба было единственным, которое уцелело после нацистской бомбардировки в 1940-х годах.

Carlton Tavern У Лондоні змусили відновити столітній паб

Напомним, что в Киеве на прошлой неделе снесли 120-летний дом Уткина, который находился по ул. Симона Петлюры в Шевченковском районе столицы.

Кличко заявлял, что КГГА не могло никак повлиять на сохранение здания.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: