fbpx
Сьогодні
09:59 15 Кві 2021

Я націляююся у президенти, це не секрет, – Арестович

Коллаж: "Восточный вариант"

Речник української делегації у Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович заявив, що має президентські амбіції.

Про це Арестович заявив в етері програми "Що це було" на "24 каналі", повідомляє "Детектор медіа".

На запитання глядача, що буде з чинним міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим і "куди мітить" сам Арестович, речник української делегації зазначив наступне:

"Я націляююся у президенти, це не секрет. Потім, за кілька політичних тактів. А що буде з Аваковим – не знаю", – сказав Арестович.

Ведучий Сергій Лещенко запитав, чи можливо, що Арестович і Аваков зустрінуться на виборах. На це речник відповів: "Можливо, але явно не завтра".

Зазначимо, що з 1999 по 2005 рік Олексій Арестович працював у Головному управлінні розвідки, яке тоді очолював нинішній голова партії "Сила і Честь" Ігор Смешко.

Після цього вивчав психологію й теологію, працював актором театру й кіно. Має звання майора запасу.

Після 2014 року Арестович став коментувати в українських ЗМІ військові теми, зокрема війну на Донбасі, а також писати про них на своїй сторінці у Фейсбук та в медіа.

Паралельно він проводив семінари із психології.

У 2017 році Арестович зробив допис у соцмережі, в якому зізнався, що "багато брехав із 2014 року" та займався "пропагандистською роботою".

У жовтні 2020 року Арестович став спікером української делегації в ТКГ, також він став позаштатним радником керівника Офісу президента Андрія Єрмака з питань стратегічних комунікацій у сфері національної безпеки та оборони.

16 березня 2021 року Арестович на прохання написати пост у соцмережі щодо засідань ТКГ українською мовою послав користувача "на х*й".

За словами Арестовича, це "була гідна відповідь людині на тій мові, яку вона розуміє".

Пізніше, в інтерв'ю Радіо Свобода Арестович заявив, що певним чином шкодує, але не збирається вибачатися, тому що це було "за справу, це не за мову".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: