fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 00:08 14 Кві 2021

У Києві протестуватимуть "євробляхери": причини

Представник АвтоЄвроСила заявив, що в Києві може бути новий Євромайдан. Чи перекриють урядовий портал, ми дізнаємося 15 квітня

Представник і адвокат руху "євробляхерів" АвтоЄвроСила Іван Казачук повідомив Рубриці про те, що незабаром, в Києві, можливо, будуть акції протесту "євробляхерів".

За словами адвоката, все залежить від того, чи приймуть законопроекти 4643-д та 4644-д, тимчасово знижують вартість розмитнення, у другому читанні. Пропоновані законопроекти повинні розглядатися Парламентом на засіданні 15 квітня, проте, як повідомляє Казачук, слухання знову можуть відкласти до травня:

"Травень нас не задовольняє, тому що після травня починаються літні канікули. Це може бути чергове "окозамилювання", чергове затягування процесу: нас спочатку відтягнуть до травня, потім скажуть, що після канікул, потім – восени, карантин, новий рік, і знову все те ж саме. Тому якщо на цьому тижні закон не буде виставлений на голосування, я думаю, все буде йти до відновлення протестів. Знову буде масштабна акція, вся Україна буде з'їжджатися до Києва, ми будемо перекривати урядовий квартал. Якщо нас не почують. Все буде ясно післязавтра [15 квітня – ред.]", – підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: