fbpx
Сьогодні
19:35 13 Кві 2021

Кулеба про засідання НАТО: Є абсолютний консенсус на підтримку України

Фото: mfa.gov.ua

Країни-члени Північноатлантичного альянсу на позачерговому засіданні Комісії Україна-НАТО висловили підтримку Україні на тлі посилення військової присутності РФ на кордоні.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у відеокоментарі за підсумками візиту до Брюсселя, оприлюдненому у Фейсбуці.

"Хочу відзначити, що під засідання Комісії Україна НАТО абсолютно всі держави-члени НАТО висловилися на підтримку України. Ні в кого немає якихось різночитань щодо того, що відбувається на кордоні з Україною і хто це робить. Тобто є абсолютний консенсус на підтримку України в цій ситуації, і це дуже важливо", – сказав Кулеба.

Він поінформував, що також запропонував союзникам по НАТО десять конкретних кроків, які вони можуть зробити, щоб "оперативна і змістовно, по суті", підтримати Україну у даній ситуації.

Кулеба також відзначив, що його зустріч з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом була дуже відвертою і дружньою.

"Він, безумовно, є людиною принципів, яка ніколи не сумнівається, коли треба назвати речі своїми іменами, особливо якщо йдеться про російську агресію проти нашої держави", – зазначив очільник МЗС.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: