fbpx
Сьогодні
19:06 13 Кві 2021

Кравчук заявив, що російська агресія вийшла на новий рівень

Погрози Російської Федерації щодо України вийшли на державний рівень, а тому Києву слід бути готовим до всього.

Про це в ефірі телеканалу "Настоящее время" заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Леонід Кравчук.

За його словами, Україна вже сьомий рік готова до відбиття російської агресії.

"Сьогодні ця (агресивна, – ред.) риторика перевершила рівень ЗМІ і вийшла на рівень міністра закордонних справ, рівень (заступників глави адміністрації президента Росії, – ред.) Козака та Пєскова – це вже рівень держави, де Україні прямо погрожують і (втратою, – ред.) суверенітету і розвалом держави… Тому треба бути готовим до всього", – зазначив Кравчук.

При цьому, на його думку, не можна сказати, що масштабна війна може початися.

"Але при такій риториці, при такому скупченні військ і при таких агресивних діях на Донбасі ми повинні бути готовими до будь-якого сценарію", – додав Кравчук.

Відзначимо, заступник голови Адміністрації президента Росії і парламентер на рівні політичних радників Дмитро Козак недавно заявив, що активізація конфлікту на Донбасі нібито стане початком кінця України як держави.

Нагадаємо, що раніше глава адміністрації президента Росії та куратор питання Донбасу у Кремлі Дмитро Козак заявив, що якщо Україна почне наступ на "Л/ДНР", то це стане "початком кінця України".

Також спікер президента Росії Дмитро Пєсков заявляв, що в Україні "ось-ось може поновитися війна".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: