fbpx
Сьогодні
13:08 12 Кві 2021

Цього тижня в Раді можуть проводити як пленарні, так і позачергові засідання

Верховна Рада на поточному тижні працюватиме у пленарному режимі, як це передбачено календарним планом, і може зібратися на позачергові засідання.

Про це повідомив Голова Парламенту Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій і груп.

"На цьому тижні ми плануємо працювати у звичайному режимі", – сказав він.

Дмитро Разумков зазначив, що народні депутати продовжать розгляд у другому читанні Проекту Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин (№2194).

За словами Голови Верховної Ради, вже є ініціативи депутатської групи "За майбутнє" та фракції "Слуга народу" щодо проведення позачергових засідань.

"Знаю, що до Апарату надійшло два екземпляри підписних листів. Думаю, що навіть завтра відбудеться два позачергових засідання", – повідомив він.

"Найближчим часом з'являться відповідні розпорядження Голови Верховної Ради про скликання позачергових засідань", – додав Дмитро Разумков.

У той же час Голова Парламенту закликав народних депутатів суворо дотримуватися карантинних обмежень, зокрема носити захисні маски.

"У першу чергу, дотримання законів починається з себе", – наголосив Дмитро Разумков.

"Паралельно хотів би звернутися до всіх керівників фракцій і груп: ви несете відповідальність і за своїх колег по фракції, і за Апарат, і за секретаріати, і за всіх тих, хто сьогодні допомагає нам як народним депутатам виконувати свої функції. Тому підходьте до цих питань виважено", – сказав Голова Верховної Ради.

Він також попросив Комітет з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування надати роз'яснення щодо того, як відповідно до нормативно-правових актів може бути організована пленарна робота Парламенту в умовах посилених карантинних заходів.

Відповідно до календарного плану, 13 – 16 квітня Верховна Рада працює в режимі пленарних засідань.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: