fbpx
Сьогодні
14:45 12 Кві 2021

Історії про сильних жінок. "Рубрика" запускає новий проєкт: "Попри все. #Небайдужа може"

Онлайн-видання "Рубрика" запускає проєкт про жінок, що створили власну справу навіть у найнесприятливіших умовах. Першою героїнею стане Bad Mama Анжела Єременко, навколо якої нещодавно розгорівся скандал зі звільненням з ЦВК через пост про зламаний вібратор.

"Попри все. #Небайдужа може" це серія 12 мультимедіа-історій про жінок, які у важкій життєвій ситуації чи в умовах упередженого стереотипного ставлення, вирішили створити свою справу (серед них історії переселенки, жертви домашнього насильства, мати-одиначки, жінки, яка втратила роботу на карантині, кейс у стереотипно "нежіночій" справі та інші). Матеріали будуть присвячені тому, що стало поштовхом до сміливості почати "життя заново", як вдалося вийти на актуальні висоти, якими були помилки та перешкоди, якою діяльність є зараз, а також якими є правила своєї справи.

Героїнями матеріалів стануть жінки з усіх куточків України та різних сфер діяльності. Так проєкт "Попри все. #Небайдужа може" акцентує увагу на тому, що створити та зробити успішною власну справу можна не лише за будь-яких навіть найбільш несприятливих життєвих обставин, але і у будь-якому куточку України (а не лише у великих містах) та у найрізноманітніших напрямках.

Перший матеріал з Анжелою Єременко з'явиться в рамках рубрики "Небайдужа" уже 13 квітня. Читайте тут "Материнство, депресія і скандал з вібратором".

🙋‍♀️ Редакція також запустила спеціальний стікер-пак у Telegram. Видатні українки та їхні дотепні і життєві цитати тепер допоможуть в обговоренні будь-чого у Телеграмі. Завантажуйте стікерпак тут і переконайтесь самі!

небайдужа

Як отримати фірмову футболку від "Рубрики"?

1 спосіб

  • Задавайте питання героїням спецпроєкту "Попри все. #Небайдужа може" під кожним матеріалом. За найкращі питання будемо дарувати наші футболочки "Шукаєш рішення спитай у жінки"

2 спосіб

Довідково

Видання "Рубрика" перше в Україні видання формату журналістики рішень (solution journalism). "Рубрика" говорить не лише про проблеми, але і про те, як їх можна вирішувати: на рівні держави, громади, однієї людини. 

Розділ #Небайдужа на сторінках видання "Рубрика" запустили у 2019 році з серії інтерв'ю з відомими соціально-активними жінками: читайте розмови з Мирославою Гонгадзе ("Дійте з позиції відваги"), ОNUKA (про пластик українського походження у Льодовитому океані та особистий Чорнобиль), Яніною Соколовою ("Моя життєва стратегія — бути корисною") та іншими. Зараз на сторінках цієї рубрики регулярно виходять корисні матеріали для українок.

✅ Слідкувати за оновленнями рубрики #Небайдужа можна у спеціальному Teleram-каналі.

Проєкт "Попри все. #Небайдужа може" реалізовується в рамках грантового конкурсу від ГО «Інтерньюз-Україна» за фінансової підтримки Швеції та Internews (проект Audience understanding and digital support). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: