fbpx
Сьогодні
18:31 11 Кві 2021

У мережі “АТБ” ввели електронну книгу відгуків та пропозицій: як це працює

Компанія «АТБ-Маркет» впровадила в магазинах торговельної мережі «АТБ» цифрову книгу відгуків і пропозицій. Тепер кожен відвідувач будь-якого з 1214 магазинів може скористатися електронним сервісом, який дозволяє за допомогою смартфона залишити свій відгук або пропозицію, просто просканувавши унікальний QR-код.

Про це розповів голова ради директорів, генеральний директор Корпорації «АТБ» Борис Марков.

«Стратегія нашого розвитку заснована на інтересах і потребах нашого клієнта, якого в «АТБ» прийнято вважати партнером по бізнесу. Ми системно підходимо до питань, які важливі для більш ніж чотирьох мільйонів наших покупців – це комфорт, зручність, гарантована якість і доступна ціна. Ефективно вирішувати ці завдання нам вдається завдяки впровадженню сучасних інноваційних рішень і додаткових клієнтських сервісів, створення комфортного та відкритого середовища для кожного нашого покупця», – зазначає Марков.

Як працює цифрова книга відгуків та пропозицій:

✅ Відсканувати своїм смартфоном унікальний QR-код, розміщений у «Куточку споживача» магазину;
✅ Написати свій відгук в спеціальній формі для заповнення;
✅ Натиснути на закладці ЗАЛИШИТИ ВІДГУК.

атб

Усі оформлені повідомлення реєструються в системі СРМ і обробляються фахівцями компанії, згідно з діючимии бізнес-процесами.

Слід зазначити, що з 2006 року для всіх відвідувачів магазинів торгової мережі «АТБ» в компанії працює колл-центр. Також свої коментарі та пропозиції можна залишити за телефоном «Гарячої лінії» 0-800-500-415

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: