fbpx
Сьогодні
11:59 11 Кві 2021

Резніков прокоментував бажання Кравчука особисто відстрілювати російських диверсантів

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков переконаний, що українці готові збройно захищати свої домівки у випадку повномасштабної війни з Росією.

Про це він зазначив у інтерв'ю BBC News Україна.

"Через фронт у нас пройшло, якщо не помиляюсь, до 500 тисяч українців. Це потенціал резервістської армії, яка була на фронті, а плюс додамо сюди їхніх родичів, і от вже ми розуміємо мультиплікатор, який говорить про те, що люди точно знають, як тримати зброю в руках і воювати. Відповідно, майже кожен буде захищати свою домівку і вулицю", – зазначає Резніков.

Також він прокоментував заяву першого президента України та голови української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука. Резніков наголосив, що той має нагородний табельний пістолет і є мисливцем, однак у відстрілювання російських диверсантів Кравчуком не вірить.

"Думаю, що це малореалістичний сценарій. Для того, щоб вони там висадились, вони мають долетіти або доїхати. Це (вислві Кравчука – ред.) скоріше був метафоричним, я сприймаю це так", – зазначив він.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: