fbpx
Сьогодні
21:13 11 Кві 2021

Активісти анонсували прибирання ботсаду Фоміна у центрі Києва: як взяти участь

Громадська ініціатива "Києве, мий" планує провести акцію прибирання у Ботанічному саду ім. акад. О.В. Фоміна, що знаходиться біля станції метро "Університет" у центрі Києва.

Подію заплановано на суботу, 17 квітня 2021 року. З 08:00 до 16:00 організатори акції з допомогою волонтерів планують прибрати територію ботсаду від сміття, очистити мийкою високого тиску ставок та наповнити його чистою водою, прибрати доріжки, що поруч з ним та відновити їх покриття, очистити водостоки від листя, сміття та ґрунту, пофарбувати лавки та урни.

толока київ

Така акція пройде вдруге. У вересні минулого року активісти вже прибирали у ботсаду.

"Якщо ти небайдужий до краси Києва, бажаєш активно провести час на свіжому повітрі, знайти нових друзів, приєднуйся до акції, як волонтер. Для реєстрації переходь за посиланням.

Хочеш підтримати та немає часу — зроби внесок, переказавши зручну для себе суму. Отримані кошти команда ініціативи витрачає на закупівлю інвентарю, бензину для мийок, перевезення всього необхідного до місця проведення акції та інші технічні витрати.

Кілька годин волонтерства, як і кожні 50 грн допоможуть поліпшити наш спільний простір та зробити Київ трошки чистішим", — кажуть організатори акції.

толока київ

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: