fbpx
Сьогодні
13:40 10 Кві 2021

У Києві сервіс доставки міняє пластикову тару на знижки

Цього місяця у Києві стартує екологічна ініціатива Zakaz Green. В межах проєкту користувачі сервісу з доставки продуктів Zakaz.ua зможуть передати кур'єру чисту пластикову тару, а натомість отримати знижку на наступне замовлення.

Про це повідомляє 24 канал.

Останніми роками в Україні загострюється проблема накопичення пластикових відходів на сміттєзвалищах, що загрожує поглибленням екологічної кризи. Компанія Zakaz.ua прагне зробити свій внесок у покращення поточної ситуації.

"Зелена" ініціатива працює у 7 мережах-партнерах Zakaz.ua у Києві: Ашан, METRO, Novus, МегаМаркет, Varus, ЕКО маркет та CITYmarket. Кур'єри Zakaz.ua прийматимуть очищену пластикову тару та упаковку в пакетах, об'єм яких поміститься в обидві руки. Так, покупці зможуть не лише отримати промокод у розмірі 15 гривень на наступну доставку, а й долучитися до порятунку планети.

Правила обміну пластикових контейнерів на знижки

"Наша компанія вже не перший рік активно долучається до боротьби за покращення екологічної ситуації у столиці: лише у 2020 році в рамках екоініціативи Zakaz Green щомісяця наші кур'єри передавали на переробку близько 6м³ ПЕТ-пляшок та поліетиленових пакетів. Наша команда хоче зробити ще більше, тож ми розширюємо дію акції на усіх наших партнерів у столиці", – сказав Андрій Курський, CEO сервісу доставки продуктів Zakaz.ua.

Усі відходи спрямують на "Обухівміськвторресурси", де здійснюватиметься досортування, пресування та транспортування на переробні підприємства. Крім того, їх використовуватимуть як вторсировину для виготовлення продукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: