fbpx
Сьогодні
13:40 09 Кві 2021

У Києві директору КП, яке прибирає незаконні МАФи, поставили "коктейлі Молотова" під паркан

У Києві директор комунального підприємства отримав записку з погрозами і пляшки з "коктейлем Молотова".

Про це повідомляє перший заступник голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба у Фейсбук.

"Ми почали отримувати прямі погрози нам та нашим сім'ям. І це не жарти. Сьогодні вранці сталася надзвичайна подія. Директору комунального підприємства під парканом будинку лишили пляшки з "коктейлем Молотова" та запискою з погрозами", – написав він.

Кулеба зауважив, що зараз у місті наводиться лад із тимчасовими спорудами.

"Планомірно проводимо зачистку міста від незаконних МАФів, виконали повний аудит ТС у столиці, зробили прозорим проведення торгів на пересувну торгівлю. Прибираються великі локації тимчасових споруд, що розміщені самовільно, без документів", – зазначив він.

"Логічно, що нині ми стикнулись зі супротивом організованих груп, які не бажають наведення ладу у місті, не хочуть працювати прозоро та сплачувати кошти до бюджету", – заявив Кулеба.

За його словами, це не "малі підприємці", як дехто хоче подати, це великі мережі незаконних МАФів, що приносять власникам мільйонні неоподатковані прибутки.

"Часто ці підприємці здають свої МАФи в оренду, самостійно там діяльність не здійснюють", – додав Кулеба.

"Попереджаю: нас залякати не вдасться. Ми й надалі будемо звільняти місто від нелегальної торгівлі. Місто має функціонувати прозоро, умови для всіх підприємців мають бути рівними", – наголосив він.

"Вимагаю надзвичайно швидко розслідувати ситуацію із погрозами на адресу фахівців комунальних служб, які виконують доручення по демонтажах", – додав Кулеба.

З початку березня з вулиць столиці демонтували майже 270 незаконних елементів благоустрою.

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: